• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

czy dziewczyny lubia stulejki

borysnapizdzie

New member
hejka przez ostatnie lata zmagam sie ze stulejka (21 lat, 12cm), nigdy nie mialem okazji sie jej pozbyc, bo nigdy mi nie przeszkadzala do czasu kiedy znalazlem sobie dziewczyne. Kiedy powiedzialem jej o mojej dolegliwosci ona sie ucieszyla i pochwalila to. Pytanie dla stulejarzy: Czy wasze partnerki\ partnerzy reagują w taki sposób. Pozdrawiam osoby z ta sama choroba:)

80051

Active member
czemu chlopak jeszcze nie ma bana? :)

tak, kobiety uwielbiaja stulejki. pamietam jak bylem mlodszy to babcia bardzo dbała abym nie rozerwał swojej i ją odpowiednio pielęgnowała. dziś, po 20 latach, jestem jej wdzięczny słysząc liczne komplementy od kobiet które bawią się moją stulejką wkladając palec do środka i wyjadając odkladajacy sie tam od 30 lat serek 😊😊

Manfredo

New member
Dokładnie jak autor powyższego komentarza. A w szczególności dziewczyny dziękują za późniejszą infekcję lub ból jajników. Mają przynajmniej pretekst by nie uprawiać seksu przez co najmniej tydzień 🤗
A co do autora postu, jeśli zapytałeś ją czy podoba jej się Twoja stulejka, to zapytałeś również czy to jej pierwszy penis, który widzi na żywo i czy miała doczynienia z innymi drągami?? :devilish: