• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Czy da się jeszcze znaleźć prawdziwą wzajemną miłość...KOBIET 2026r

Lubelski

Active member
Zakładam temat o kobietach bo to, temat na czasie i dużo mężczyzn ma problem z kobietami tzn...znaleźć prawdziwą wartościową kobiete w tych czasach i utrzymać tą relacje czy też związek to...jak trafić 6 w totka...a znaleźć przyjaźń i miłość w jednej osobie to, wygrać drugie życie 🙂kto już tak miał to wie jak to smakuje...ja po sobie powiem że, jestem zmęczony już próbowaniem szukaniu tego szczęścia...jestem po rozstaniu z przyjaciółką 5lat...bo mi przyprawiła rogi myślałem że nie będzie boleć bo to przyjaciółka no, ale bolało...bo ona mnie mnie na mówiła do usunięcia stulejki wieku 40lat...z zawodu pielęgniarka...w tym roku zamknąłem dwie relacje bo, mnie kobiety zaczęły testować mimo że mówiły że czują swoją wartość...kłamały bo, człowiek który pragnie miłości nikogo nie testuje tylko chce być w jego życiu...i dlatego zmęczyło mnie to próbowanie...ale nie mówię że zamykam się na miłość, szukam na spotanie gdzieś na mieście w, pracy nie ma sensu to samo na portalach randkowych...na chwile obecną to inwestuje w swój rozwój osobisty, zajmuje się swoimi pasjami a mam gdzie ręce włożyć bo pasji mam sporo...pytanie do was?...co myślicie o współczesnych nowoczesnych kobietach, czy one nie za bardzo podpłynęły z swoimi wymaganiami co do nas facetów?...na chwile obecną w Polsce jest singlów/elek..na 39 milionowy kraj
GrupaSzacunkowa liczba
Singielkiok. 4,5–5,5 mln
Singleok. 4–5 mln
Razemok. 8,5–10 mln

Dawid88

Well-known member
Wszystkie grają udają i otaczają się przyjaciółkami które jeszcze nakręcają je żeby faceta testować sprawdzać... Szczerych uczciwych prawdziwych nie ma.

Do góry