• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Czy da radę coś zrobic z tym , strasznie dużo skóry

bajabongoyyy

New member
Mam ogromny problem już od dwóch lat z napletkiem i ze skórą na całym członku. Jesteś tak dużo że dotykając członka mam wrażenie że dotykam tylko skóry. Wszystko jest tak jakby obwisłe i za dużo jest jej wszędzie. Czy są jakieś zabiegi zmniejszające albo coś co może mi bardziej naciągnąć skórę na nim całym??

arek a

Active member
Najlepiej udać się z tym do urologa prywatnie i zapytać, co może pomóc na ten nadmiar skóry, bo to nie jest kwestia tylko nadmiernego i długiego napletka.
Może zaproponuje obrzezanie ciasne, aby wyciąć jak najwięcej napletka, ale czy to pomoże całej reszcie?, wątpię.
Rozumiem, że jesteś w młodym wieku, bo u starszych byłoby to normalne, ponieważ następuje utrata kolagenu w skórze, która to wiotczeje i tworzą się fałdy i zmarszczki, chociaż na penisie mniej niż na reszcie ciała.
A podczas erekcji skóra też jest pomarszczona, chociażby w mniejszym stopniu?

Ostatnia edycja:

enzo

Member
@Lubelski Ty czytasz w ogóle posty na które odpowiadasz czy ciągle wklejasz to samo i nie na temat?

@bajabongoyyy A co się stało 2 lata temu? Są zabiegi skrócenia lub usunięcia napletka ale to wszysyko chirurgicznie.