• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Czerwone plamy na penisie i bolące ropne zmiany na ciele

lakiluk

Member
No zrobisz jak uważasz, badania podstawowe w BB czyli wymaz z pod napletka, wymaz z cewki,posiew moczu i nasienia bakt.tlen i beztlen oraz grzyby.w 1k się zmieścisz. Odnosnie glutenu to hladq2,hladq8 to podstawowe badania genetyczne odnośnie celikaki,przeciwciała przeciw tranglutaminazie tkankowej ttg od tego możesz zacząć jeśli ale i tak docelowo gastroskopia z pobraniem wycinków i ocena zaniku kosmków jelitowych Cię czeka.Mozesz uderzyć do lekarza poz i zrobić to gastro na fundusz tylko przypilnuj żeby wycinek był pobrany a nie ocena na oko.Podobnie z kolonoskopią ,wycinki przynajmniej z 3 miejsc i koniecznie z odbytnicy.Zanim zaczniesz ładować się towarem porób badania,żebyś sobie krzywdy nie zrobił.

Dioxen

New member
Tak zrobię, tylko zastanawiam się czy w BB pobierają materiał z napletka, cewki, na miejscu? Bo w sieciowkach trzeba mieć próbkę pobraną przez lekarza, a oni na miejscu nie pobierają z miejsc intymnych.. Jak to jest w BB?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

lakiluk

Member
Wszystko na miejscu zabierasz tylko mocz z domu, rano po umyciu fajki odlewasz się w pojemnik,pakujesz w termos ( jak masz daleko) jedziesz do W-wy. Tydzień przed badaniem nie strzelasz także 0 współżycia i masturbacji.Gruche trzepiesz na miejscu i po temacie, 3-4 tyg.i masz wiarygodne wyniki

Dioxen

New member
Git. Pracuje w Warszawie to znajdę czas żeby się tam przejechać. Dzięki bardzo, oczywiście dam znać po wynikach.

Nie wspomniałem ze mam zabieg żylaków powrózka nasiennego 10 kwietnia, jeśli ta bakteria wróci, ewentualnie cały czas jest w organizmie to pewnie mi cofną zabieg 😣