Siemka, wiem, ze to pewnie błachostka, ale ja tam wole sie upewnic Na 99% to pewnie jakieś otarcie czy coś, ale na skórze w jednym miejscu pojawiła mi się taka mała czerwona kropka, ale jest tak mała, że krew z niej nie leci. Co to może być?
Wrzuć nierozmazane zdjęcie, to może coś łatwiej będzie można poradzić. Z rozmazanym (czy też nie) zdjęciem i tak mogę stwierdzić, że to może być wszystko i nic. Zwykły pryszcz, otarcie, odparzenie albo ukąszenie jakiegoś owada. Mogłeś się równie dobrze podrapać i został ślad.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.