Pomóżcie proszę, czy coś jest nie tak z penisem? Gdy tak na maxa ściągnę skórę to czuć opór i lekki ból
A nawet obrzezany zaraz po narodzinach.Z 15 lat temu powinieneś podciąć wędzidełko, ale spoko teraz też możesz.
Ja miałem identyczne doktor proponowała plastykę wędzidełka lub obrzezanie finalnie jestem obrzezany całkowiciePomóżcie proszę, czy coś jest nie tak z penisem? Gdy tak na maxa ściągnę skórę to czuć opór i lekki ból
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I jak oceniasz zmiany, które zaszły? Było warto?Ja miałem identyczne doktor proponowała plastykę wędzidełka lub obrzezanie finalnie jestem obrzezany całkowicie
No powiem ci ze penis dzisla trochę inaczej myślę ze z doświadczenia bym wybrał styl wyższy i luźny ale jest ok . Chociaż zostawiając wszytko tylko z korekta wędzidełka myślę ze było by spoko jedna po obrzezaniu trzeba sie trochę przyzwyczaić do zmian sam wygląd penisa myślę ze na plus . Tak samo jeśli chodzi o chigene . Seks tez w moim przypadku jest dłuższy. Przy prawnym to partnerk musi dłużej sie postarać.I jak oceniasz zmiany, które zaszły? Było warto?
Odczucia po obrzezaniu napewno sa podyktowane indywidualnym predyspozycjmi itp ja poprostu ja uważam ze jednak natura nas nie bez powodu wyposażyla w napletek. Myślę ze stosunek moze sie wydłużyć po obrzezaniu u mnie tak jestJuż sam nie wiem,zastanawiam się czy np obrzeżanie nie wydłuży seksu(teraz jest naprawdę krótki) + mam bardzo wrażliwego penisa, ciężki temat
28Ile masz lat?
Pokaż jak to u Ciebie było przed i jest po.Jak bedses chciał mogę ci pokazać przed i po
Nie moge tu zdj zalaczycPokaż jak to u Ciebie było przed i jest po.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| A | Czy mam stulejke? Napletek schodzi ale chyba nie tak jak powinien. | Stulejka | 4 | |
| N | Coś nie tak z napletkiem | Stulejka | 18 | |
| P | Czy coś może być nie tak? | Po zabiegu obrzezania | 9 | |
| K | Co tu jest nie tak? 4miechy po cięciu | Po zabiegu obrzezania | 0 | |
| M | Mam coś nie tak? | Przedwczesny wytrysk | 8 |