• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Bóle Jąder po wytrysku

ALORAP

New member
Witajcie, sam juz nie wiem co mi jest wiec postanowiłem tu napisac otóż odkąd pamietam to tak mam po każdym wytrysku występuje u mnie bol jąder bolą jakby jadra w środku i od jąder ciągnie bol do podbrzusza (nasieniowody?) bol występuje obustronnie i jest zawsze po każdym wytrysku taki bol utrzymuje sie zazwyczaj cały dzień w ktorym doszło do wytrysku i jeszcze ze 2 dni następne tylko ze juz w kolejnych dniach słabnie ten bol po czym ustępuje ale do tygodnia bo wytrysku obydwa jądra mnie pobolewają, później bol ustępuje dodatkowo po wytrysku często pojawia sie bol nasady penisa, a czasami nawet pojawia sie bol w odbycie (uczucie jakby ktos kamień wsadził pomiędzy jadra i odbyt) nie mam problemów z oddawaniem moczu w zeszłym roku bylem u urologa badał jadra robił usg wszystko ok badał prostatę tez wszystko ok mialem nawet robione badanie PSA tez ok nie wiem skad te bóle dodam jeszcze ze po wytrysku cały dzień towarzyszy mi ogromne uczucie gorąca w mosznie, mam tak odkąd pamietam nigdy w swoim zyciu nie miałem bezbolesnego wytrysku, bol czasami pojawia sie dopiero po wytrysku a czasami juz w trakcie po kilku wystrzałach, na dodatek w dniu w ktorym doszło do wytrysku kiedy dojdzie do erekcji np po kilku godzinach od wytrysku to bol sie nasila boli cały penis i jadra niesamowicie ze nie jestem wstanie utrzymac pełnej erekcji i tak jest do następnego dnia na drugi dzień pobolewają mnie jeszcze jadra ale erekcje moge juz osiągnąć, nie wiem co mi jest naprawdę mam dosyć miał ktos kiedyś podobny problem ? Co to moze byc? Obecnie czekam na kolejna wizytę u urologa