• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Ból przy opatrunku i dotyku

Higlarion

New member
Jak w temacie jestem 6 dni po obrzezaniu mam wrażenie że na początku mnie mniej bolało niż teraz każdy lekki mały dotyk nawet w bandażu to ból nie do zniesienia tych wszystkich szwów itp. Przy zdejmowaniu opatrunku jałowego tego gówna zaczepia mi się o szwy ciągnąć i leciutko leci krew jak na to zaradzić

kamikaze12

Active member
Albo woda jak kolega pisał albo porządnie zmoczyć octaniseptem myślę że lepiej octanisept jak woda bo chyba bardziej sterylnie i delikatnie ściągać zarzuć jakieś fotki z efektu obrzezania

Higlarion

New member
wlasnie leje woda i nic dalej ciągnie i robią się lekkie rany, jutro podeślę fotki ale jakoś się bardzo nie różnią z tych fotek z mojego ostatniego tematu. I bardzo mnie boli obok wędzidełka i taki czarny strup się pojawił psikam go octaniseptem, dbam o ranę opatrunek zmieniam codziennie a dalej wszystko mnie tam boli i uwiera

Pio_trek

New member
Jak w temacie jestem 6 dni po obrzezaniu mam wrażenie że na początku mnie mniej bolało niż teraz każdy lekki mały dotyk nawet w bandażu to ból nie do zniesienia tych wszystkich szwów itp. Przy zdejmowaniu opatrunku jałowego tego gówna zaczepia mi się o szwy ciągnąć i leciutko leci krew jak na to zaradzić
Ja też jestem dzisiaj 6 dzień po częściowym obrzezaniu i mam dokładnie to samo. Największy strach to odciągać napletek do mycia bo strasznie rwie i lekko sączy się krew ze szwów. Co do opatrunków moczę woda wymieszana z mydłem i schodzi to łatwiej. Najgorzej jest po nocy bo czuję że penis jest mocno obolały zwłaszcza w części żołędzia