AnnoyingVoid
New member
Cześć, w poniedziałek (3 dni temu) miałem zabieg obrzezania całkowitego, wybrałem je ze względów medycznych (miałem zerwane wędzidełko, od dziecka miałem przykrótkie i podczas seksu z dziewczynami stopniowo mi się nadrywało aż zaczęło mi to wyjątkowo przeszkadzać) i zaleceń dwóch urologów u których byłem, w końcu wybrałem Mini Medicę w Gdańsku i narazie jestem zadowolony. Jestem również pod wrażeniem jak szybko wszystko się goi, nie mam żadnych problemów bólowych już od praktycznie wczoraj, przespałem nawet całą noc (pierwsza to była masakra) krew przestała mi lecieć po jednym dniu - wszystko wygląda praktycznie idealnie i szybko się goi!
Ale do rzeczy. Od 2 tygodni przez zerwane wędzidełko nie miałem okazji ani masturbować się ani uprawiać seksu z narzeczoną, dziś zaczęły mnie mocno boleć jądra i podbrzusze od tego niewykorzystanego napięcia. Czy jest jakikolwiek sposób świeżo po zabiegu obrzezania gdy rana dopiero się goi żeby pozbyć się napięcia? Nie mam szczerze pojęcia co to może być, wiadomo że masturbacja i seks odpadają na co najmniej 4-6 tygodni po zabiegu... Mam urlop jeszcze 4 dni ale jak tak dalej pójdzie do Mi jądra rozsadzi.
Pozdrawiam was i życzę zdrówka!
Ale do rzeczy. Od 2 tygodni przez zerwane wędzidełko nie miałem okazji ani masturbować się ani uprawiać seksu z narzeczoną, dziś zaczęły mnie mocno boleć jądra i podbrzusze od tego niewykorzystanego napięcia. Czy jest jakikolwiek sposób świeżo po zabiegu obrzezania gdy rana dopiero się goi żeby pozbyć się napięcia? Nie mam szczerze pojęcia co to może być, wiadomo że masturbacja i seks odpadają na co najmniej 4-6 tygodni po zabiegu... Mam urlop jeszcze 4 dni ale jak tak dalej pójdzie do Mi jądra rozsadzi.
Pozdrawiam was i życzę zdrówka!