• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Ból 5 miesięcy po operacji stulejki

olekf646

Active member
To ironia,odpowiedź do jednego użytkownika,a ty jak to u ciebie się układa bo widziałem że narzekaleś tam na v i grudki?

Ostatnia edycja:
To ironia,odpowiedź do jednego użytkownika,a ty jak to u ciebie się układa bo widziałem że narzekaleś tam na v i grudki?
bylem na wygładzaniu jakis czas temu, we wzwodzie git, w spoczynku tak srednio. Będę robił poprawkę tylko jeszcze nie wiem co ze stylem. mam High/Loose i to takie loose ze tej skory jest tbh za dużo. Z drugiej strony boje się zaryzykować tight, bo jak znowu cos nie wyjdzie to juz bedzie trzeba wycinac różową blaszke. Z trzeciej zaś strony wk&rwia mnie to ekstremalne loose straszliwie.

morgan66

Active member
Teraz działa, no wygląda naprawdę spoko, w sumie to im dłużej obserwuje forum to chyba nie da się zrobić high bez puchnięcia i zostawić jednocześnie większej ilości napletka zew.

olekf646

Active member
Możesz mi podeslać na priw jak to się uklada w spoczynku że tak narzekasz,jestem ciekawy jeśli masz ochotę pokazać,sam mam loose w spoczynku i wygląda to dobrze,nie idealnie ale dobrze,najważniejsze że we wzwodzie jest super i że działa,no i że naplet zakrywa w połowie to też na plus,bo się tak nie suszy,i nie traci wrażliwości,no a do tego można zwalić bez używania oliwki,jakbym miał mniej tego napletka to tak słabo by było,tak jest bardzo dobrze

olekf646

Active member
Teraz działa, no wygląda naprawdę spoko, w sumie to im dłużej obserwuje forum to chyba nie da się zrobić high bez puchnięcia i zostawić jednocześnie większej ilości napletka zew.
Z tym puchnieciem to u mnie z początku długo puchło dosyć,teraz już praktycznie w ogóle,myślę że do roku czasu będzie bez puchnięcia tego wewnętrznego napletka,jak się blizna uformuje bardziej