Witam miałem nie dawno plastykę krótkiego wedzidelka i od paru dni zauważyłem że pod żołędziem przy wędzidełku mam białe krostki, czy ktoś wie co to może być?
Takie zbliżenia, że zaraz komórki zobaczymy jak pracują
Tak jakbyś trochę oddalił to byłoby lepiej widać, ale na 99% to grudki perliste i miałeś je pewnie przed zabiegiem, tylko teraz się dokładniej przyglądasz.
Ok dzięki za pomoc, a teraz jeszcze mam drugie pytanie czy to normalne ze mi się tak skóra zbiera za zoledziem jak go chce podwinac, przy masturbacji mam takie zgrubienie jak załupek ale tam jakoś cisano się nie robi
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.