anonimowo210
New member
Cześć chciałem się zapytać czy na basenie myjecie się w kąpielówkach czy normalnie penisa nagłego dokładnie?
A przed basenem? Też tylko się spłukujesz, czy np. myjesz się w domu?Ale ja w ogole na basenie to tylko sie opłukuje, a porządne mycie dopiero po powrocie na chate.
Na siłownię nie chodzę, ale o basenie mogę się wypowiedzieć. W szatni są kabiny do przebierania, z których korzysta zdecydowana większość (głównie chłopacy w moim wieku, czyli młodzi), ale zdarzają się też panowie, którzy zmieniają kąpielówki przy szafkach. Pod prysznicem bardzo podobnie, niektórzy w kąpielówkach, a niektórzy bez. Jeśli o saunę chodzi, to nie bywam w niej często w miejskim basenie, ale jak już, to też tak jak zawsze i wszędzie, niektórzy w tekstyliach, niektórzy bez, ale w ręczniku. W regulaminie jest zapisane, że powinno się ściągnąć kąpielówki i okryć ręcznikiem, aby zasłonić strefy intymne.A jak u Was panowie jest na siłowni? Tam pod prysznicem ja beztekstylny (jak ktoś tutaj ładnie napisał). Jak w szatni? Ja raczej w bokserkach.
I jeszcze mam pytanie o saunę, tego nie rozumiem… dlaczego ludzie zamiast owinąć się ręcznikiem, a pod spodem nic, wchodzą w tych poliestrowych kąpielówkach do sauny i to wszystko tam paruje. Jak jest u Was?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Wydłużenie wedzidelka a basen | Krótkie wędzidełko | 6 | |
M | Obrzezanie całkowite - basen | Po zabiegu obrzezania | 3 | |
M | Basen po zabiegu | Krótkie wędzidełko | 3 |