Witam. Zakładam kolejny temat żeby więcej ludzi mogło to zobaczyć i mi doradzić. 3 października miałem obrzezanie całkowite. W dwóch miejscach średnio się goiło ale jakoś się zrosło i było git. Po 3 tygodniach byłem na wizycie kontrolnej i lekarz stwierdził że wszystko dobrze wyglądać i mogę znów uprawiać seks tyle tylko żeby w gumie. Stwierdziłem że to za wcześnie i poczekałem do wczoraj (bez 3 dni 6 tygodni po zabiegu)
No i niestety ale w jednym miejscu szycia rana się otworzyła. Dodam że w tym miejscu od początku dobrze się goiło. Tak to wygląda:
Jestem załamany. Co z tym teraz zrobić? Czymś smarować? Czy znowu czekać miesiąc aż się ziarnina zrobi? Czymś to smarować? Napisze zaraz jeszcze do lekarza ale ciekawe kiedy mi odpisze i co na to powie...
No i niestety ale w jednym miejscu szycia rana się otworzyła. Dodam że w tym miejscu od początku dobrze się goiło. Tak to wygląda:
Jestem załamany. Co z tym teraz zrobić? Czymś smarować? Czy znowu czekać miesiąc aż się ziarnina zrobi? Czymś to smarować? Napisze zaraz jeszcze do lekarza ale ciekawe kiedy mi odpisze i co na to powie...