Witam, jak w tytule jestem 6 dzień (zabieg 01.04.2022) po zabiegu obrzezania całkowitego, nie mam pewności czy wszystko się dobrze goi i czy mam powody do niepokoju, szczerze boje się żeby wszystko było ok ale czasem aż chce się płakać, zabieg wykonywany w szpitalu na NFZ, w dzien zabiegu byłem już na SOR`ze z powodu krwawienia i i krwiaka, oczywiscie zrobiła sie oponka a na jednej stronie widac przy szyciu te "kuleczki" i boje się że tak zostanie... lekarz po zabiegu przepisał mi tylko tabletki na ból a po wizycie na sorze dostałem jeszcze masc ale miałem smarowac tylko podczas bólu nic więcej nie dostałem (nie ma problemu z sikaniem ani z dotykaniem) penis kiedy może leży ku górze, po toalecie przemywam go szarym mydłem i po octanisept, lekarz mówił tylko ze ma byc czysto i sucho, trochę się tutaj naczytałem i szczerze zacząłem się bać...
Podrzucam fotki do sprawdzenia, wiem ze to dopiero 6 dzien ale wizyte kontrolną mam miec dopiero na koniec miesiąca a nie chce dopiero tam dowiedziec sie ze nie da się już nic zrobić.
Podrzucam fotki do sprawdzenia, wiem ze to dopiero 6 dzien ale wizyte kontrolną mam miec dopiero na koniec miesiąca a nie chce dopiero tam dowiedziec sie ze nie da się już nic zrobić.