• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

5 miesięcy po zabiegu obrzezania

Luka71

New member
Tak prezentuje się mój penis po obrzezaniu 5 miesięcy po zabiegu. Lekkie wypuklenie blizny jest, pewnie do usunięcia laserem za pare miesięcy jeśli nie zniknie.

Masturbacja super, z żelem odlot. Bolesność blizny po dłuższej zabawie i lekkie spuchniecie blizny zauważalne. Ale to dopiero 5 miesięcy

Ruchanie sztucznej pochwy, odczucia super, ale szybko kończe. Ale zabawka jest ciasna.

Seks z kobietą - brak danych. Nie mam z kim przetestować.

Arek a

Well-known member
Ładnie się prezentuje, ale po pięciu miesiącach od obrzezania tkanki się jeszcze regenerują, więc lekkie wypuklenie czy opuchlizna po tarciu się zdarza. Możesz teraz stosować żel silikonowy z delikatnym masażem, by spłaszczyć bliznę, a z laserem może jeszcze poczekaj jeśli żel nie wygładzi blizny. Proponuję odrzucić sztuczne zabawki i masturbację, bardzo podrażniają skórę, o czym sam się przekonałeś i są tylko marną imitacją. Niczego Ci nie brakuje, by skupić się na realnych relacjach, znaleźć dobrą kobietę i założyć wartościową rodzinę.
Naprawdę warto. 🙂

Lubelski

Active member
Dobra robota👌prywatnie nfz?...hehe dobre napisane😉ja korzystam przy wpłacie z płatnego sexsu chociaż ostatnio się cenią bo paliwo drogie 😆a normalnej kobiety zawsze głowa boli, da ci nerwice, alimenty, i na koniec kopnie wdupe bo...stwierdzi że mało dajesz starasz się...teraz nie jest kolorowo z normalnymi kobietami jak kolega wyżej mówi

Arek a

Well-known member
A mi jest kolorowo, mam żonę, dzieci i jestem bardzo szczęśliwy. Nigdy nie poszedłbym do burdelu, co jest tak bardzo upokarzające dla kobiet, które tam uprawiają nierząd i dla tych, którzy z ich "usług" korzystają.
To, że ktoś teraz nie ma żony, to nie znaczy, że nigdy jej nie będzie miał, jeżeli bardzo tego pragnie, więc nie warto się upadlać dla przelotnej przyjemności, ale szukać tej jedynej dobrej i porządnej kobiety na całe życie.

Aregor

Active member
Bardzo ładny i estetyczny efekt. Cięcie low&tight, bardzo radykalne, dlaczego aż takie? Opiszesz dokładniej swój skomplikowany przypadek? Ja się boję poprawki i dalszej utraty napletka wewnętrznego, bo to z niego czerpię największe odczucia.

Wrzuciłbyś zdjęcia sprzed zabiegu? :)

robson923

New member
*lubelski a to polecasz jakieś? Myślę że kobietom się nie chce, moja już kilka lat ani loda nie zrobi bo jej się nie chce, Arek zazdroszczę że masz szczęśliwie wszystko

Arek a

Well-known member
@robson923 Ale pewnie Twoja kobieta daje Ci dużo więcej, przede wszystkim obecność, miłość, delikatność, ciepło, a na pewno też posprząta, ugotuje, wypierze.
Doceń to i ciesz się tym co masz, nie każda kobieta lubi, chce i ma ochotę brać penisa do buzi i memlać go, moźe chce w bardziej godny sposób kochać Cię i współżyć z Tobą.

Ostatnia edycja:

Luka71

New member
Gdybym miał wybór wybrałbym high, ale raz mialem zrosty z żoledzią. Dwa, duża część napletka musiała być wycięta przez stulejke. A już jako dzieciak miałem jedną plastykę napletka, ale wtedy spieprzyli robotę i jakoś nikt nie zauważył zrostów. A ja jako dzieciak nie znałem się na poprawnej anatomi.