• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

3 lata po zabiegu

Arek a

Well-known member
Wizualnie żadnego ucisku u Ciebie nie widać, bo napletek luźny, nienaciągnięty, wędzidełko też długie. Może masz tylko takie odczucia?

Ameid

Member
Wydaje mi się że kiedyś był jakiś mały dyskomfort w zwodzie,nwm będę obserwował czy jest jakiś ucisk w najbliższych dniach.

KucykAlek

New member
A ja mam pytanie, na które nie mogę znaleźć realnych odpowiedzi - jak z czuciem jakiś czas po zabiegu w stosunku do przed zabiegiem?

Lekarze walą durne teksty "obrzezanie całkowite super fajna sprawa, seksi dla partnerki i dłużej się wytrzymuje" tylko, że nie dodają, że kosztem własnego czucia ze względu na keratynizację/rogowacenie (utwardzanie się) żołędzi. Zeznania ze szczątkowych informacji w internecie czy AI mówią o utracie nawet 40% czucia.

Pytanie głównie kierowane do osób z nabytą wraz z wiekiem stulejką, które mogłyby porównać współżycie przed zabiegiem z jeszcze sprawnym napletkiem w stosunku do po zbiegu.

Zatem jak to jest z tym czuciem? Ile się go traci?
Czy faktycznie obrzezanie wydłuża stosunek i czy jest tego warte?
Jak po zabiegu tarcie o bokserki? Boli, nie boli? Stymuluje?
Jak z basenem i pływaniem w speedo'sach obcisłych - tarcie? Jaka jest reakcja na chlor?

Ameid

Member
Ja nie jestem odpowiednią osobą do udzielania odp na to pytanie bo miałem stulejkę która uniemożliwiła mi stosunek wiec nwm…teraz odczucia są ok ale jakbym mógł przehandlować mniejsze doznania o 40 procent w zamiar za wydłużenie stosunku o 40 procent to bym na to poszedł.