• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

24h po Obrzezaniu staplerem

Tegotypu32

New member
Cześć jestem 24 godziny po obrzezaniu stepperem oraz wydłużenia wędzidełka. Jak według was to wygląda? Powoli zaczyna się robić delikatna oponka z jednej strony, a z drugiej bowiem tej skóry jest więcej która przykrywa nawet szwy :) czy wszystko idzie zgodnie z planem? :)

Tegotypu32

New member
Hejka i jak już lepiej to u ciebie wygląda żołądź się przyzwyczaja do nowego otoczenia
Hejka, wszystko idzie jak należy, potwierdził to nawet mój urolog który wykonywał zabieg. Dbam o ranę jak tylko mogę zmieniam regularnie opatrunki i dezynfekuje. Jedynie co mnie martwi lub bardziej irytuje to poruszenie się pieszo, niesamowity dyskomfort. Nie wiem jak się do tego przyzwyczaić. Strasznie mnie uwiera itp podczas chodu nawet do śmiesznej toalety :) pozdro

Tegotypu32

New member
7 dzień po zabiegu:

Co o tym sądzicie? Wszystko idzie jak powinno? Ogólnie nic nie boli, goi się moim zdaniem ładnie i szybko, najgorsze mocne wzwody
Tu kilka fotek świeżo po wymyciu i dezynfekcji.

biker

Member
Czyli po staplerze w spoczynku czy wzwodzie zawsze żołądź odkryty będzie tylko ze skórą na trzonie penisa nie napięta ze może się ruszac

Tegotypu32

New member
Hejka jak tam rekonwalescencja już lepiej jakieś zszywki ci już zaczęły wypadac
Tak, zaczynają odpadać zszywki co daje niesamowity dyskomfort podczas chodzenia. A wizyta kontrolna dopiero za 4 dni.
Druga rzecz która mnie nie pokoi to zesinialo mi prawe jądro, czytałem na internecie co to mogłoby być jednak nie znalazłem żadnych informacji na ten temat.
Poza tym gojenie idzie zgodnie z planem.

biker

Member
Ale pewnie już dużo lepiej wygląda miejsce blizny

A to jadro cię boli czy nie mi siniaki wyszły w miejscu operowanym na mosznie po jakimś czasie i same zmieniały stopniowo kolor

Tegotypu32

New member
Tak to wygląda na dzień wczorajszy. Dziś już wyleciały kolejne zszywki i wygląda na to że będą następne a wiele ich nie zostało, myślałem że będą gorzej wypadywac ale jest okej