• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

24h po Obrzezaniu staplerem

Tegotypu32

New member
Cześć jestem 24 godziny po obrzezaniu stepperem oraz wydłużenia wędzidełka. Jak według was to wygląda? Powoli zaczyna się robić delikatna oponka z jednej strony, a z drugiej bowiem tej skóry jest więcej która przykrywa nawet szwy :) czy wszystko idzie zgodnie z planem? :)

Tegotypu32

New member
Hejka i jak już lepiej to u ciebie wygląda żołądź się przyzwyczaja do nowego otoczenia
Hejka, wszystko idzie jak należy, potwierdził to nawet mój urolog który wykonywał zabieg. Dbam o ranę jak tylko mogę zmieniam regularnie opatrunki i dezynfekuje. Jedynie co mnie martwi lub bardziej irytuje to poruszenie się pieszo, niesamowity dyskomfort. Nie wiem jak się do tego przyzwyczaić. Strasznie mnie uwiera itp podczas chodu nawet do śmiesznej toalety :) pozdro

Tegotypu32

New member
7 dzień po zabiegu:

Co o tym sądzicie? Wszystko idzie jak powinno? Ogólnie nic nie boli, goi się moim zdaniem ładnie i szybko, najgorsze mocne wzwody
Tu kilka fotek świeżo po wymyciu i dezynfekcji.

biker

Member
Czyli po staplerze w spoczynku czy wzwodzie zawsze żołądź odkryty będzie tylko ze skórą na trzonie penisa nie napięta ze może się ruszac