nie ma co pisać, że późno ! Są tu też użytkownicy, którzy robili sobie zabieg 2x później i to też różnie czasem ze względów zdrowotnych, a czasem z chęci bycia obrzezanym
Co do mojej sytuacji w dziale po zabiegu możesz sobie przeczytać mój temat jak wyglądał mój czas po zabiegu (aktualnie tydzien).
A byles na konsultacji jakiejs przed zabiegiem? Czy idziesz od razu za jednym zamachem? Jesli ta druga opcja to lekarz Cie pierwsze zbada i powie co i jak - wtedy pytaj o wszystko co Cię dręczy, lekarz Ci wyjaśni wszystko.
Jak ja poszedłem na konsultacje i powiedzial "co bym chciał sobie zoperować" to wysłuchał, a potem poprosił, żeby się położyć i zbadał kilka kwestii, zrobił USG, a ja zadawałem pytania, ktore mnie nurtowały.
Mow szczerze co Cie trafi i po co przyszedłeś, a uzyskasz wszystkie odpowiedzi
on tam siedzi dla Ciebie, by rozwiać Twoje wątpliwości i Ci pomóc więc pytaj ile chcesz i o co chcesz, żebyś po wyjściu nie musiał sobie pluć w brodę, że mogłeś zapytać jeszcze o to i to. Jak masz dużo wątpliwości to gdzieś je sobie spisz na kartce, przeczytaj kilka razy i jak czegoś zapomnisz to zawsze możesz zerknąć
To Twoje zdrowie i Twój interes więc nie ma się nad czym zastanawiać tylko korzystać z okazji i rozmowy ze specjalistą - na pewno Ci pomoże.