Cześć wszystkim! Dziś mijają dokładnie 22 dni od zabiegu. Chciałem zapytać czy według was wszystko wyglada w porządku? Czy czekać jeszcze aż szwy same wypadną? Będę wdzięczny za wszystkie odpowiedzi/wskazówki
Plastykę miałem z tego co mi wiadomo, bo podczas spoczynku cześć żołędzia jest zakryta. Generalnie myśle ze miałem świetnego lekarza i widać było że zna się na rzeczy
ja bym te szwy juz wyciagał jesli jest zagojone,nie czekaj aż same wypadną ,im szybciej je wyjmiesz tym blizna będzie lepsza,pęseta i nożyczki do paznokci,tylko je odkazic musisz
Dziekuje za odpowiedzi, prywatnie w Warszawie u dr. Gugały. Trochę boli jak próbowałem wyciągnąć wiec poczekam kilka dni i po świętach umówie się na wizytę jak nie wypadną. Dziekuje
@Mik3 U mnie 20 dzień, wczoraj wyciąłem i wyjąłem wszystkie szwy - polecam nożyczki do skórek i jazda co się uda. Co się nie da to zostaw i mocz w wodzie (ja moczyłem w wodzie z szarym mydłem, widziałem że stosują ludzie też rumianek)
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.