• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

2 miesiace po zabiegu - ocena

kamo94

New member
Cześć
2 miesiące temu miałem zabieg obrzezania całkowitego, po zagojeniu się rany czyli od miesiące stosuje maśc rano Tridem a wieczorem Contratubex. Efekt na obecną chwilę taki jak na zdjęciach. Przy erekcji odczuwam jeszcze taki dykomfort/lekki ból w miejscu szycia. Oraz penis delikatnie skrzywiony w dół. Jak oceniacie go po 2 miesiącach?

Ostatnia edycja:

pbsot

Member
Wygląda dobrze ale bardzo suchy jest , może zacznij go smarować jakąś maścią nawilżająca z witaminą A , albo masło shea , a tak po za tym to wygląda elegancko , do pół roku jeszcze się to może zmieniać więc efekt końcowy będzie jeszcze lepszy , też mam to samo delikatny dyskomfort ucisk na lini szycia ale u mnie minęło dopiero nie całe 4 tygodnie więc obstawiam że jeszcze potrzebuje czasu 🙂

BradDickPitt

Active member
nie ciagnie Cie cos w okolicach wedzidelka we wzwodzie? U mnie podobne cięcie poszło a czuje lekką ciasność w okolicach gdzie było wędzidełko a jestem juz rok po zabiegu

Czy przed zabiegiem tez miales lekkie skrzywienie w dol czy dopiero po zabiegu tak sie zaczelo robic ?

kamo94

New member
Trochę cięgnie w dół i dlatego też we wzwodzie jednak się zakrzywia w tym mieisjcu. Przed zabiegiem nie miałem takiego skrzywienia jak teraz, liczę że trochę skóra się jednak rozciągnie w tym miejscu

Ostatnio edytowane przez moderatora: