• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

2 miesiące bólu postępująca stulejka pierścień POMOCY

kawasaki

New member
@olekf646 dzięki za radę człowiek poszedł do lekarza myślał że się zna to zaufał ale widzę że lepiej ufać ale kontrolować. Czytając wszystkie leki i jakie powikłania robią to masakra każdy się do niczego nie nadaje

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Odważny jestes. Juz u 4 lekarzy próbowałes leczenia i jest tylko gorzej. Teraz od użytkownika który ma 5 postów(może ma racje a może nie) próbujesz jakichś metod i nawet nie możemy ci napisać "ok dobry pomysł" lub "czys ty zdurniał?" bo nie wiemy co ci tam polecił. No ale to twoj fiut, najwyżej urosnie ci drugi nowy...
Powodzenia

olekf646

Active member
Odważny jestes. Juz u 4 lekarzy próbowałes leczenia i jest tylko gorzej. Teraz od użytkownika który ma 5 postów(może ma racje a może nie) próbujesz jakichś metod i nawet nie możemy ci napisać "ok dobry pomysł" lub "czys ty zdurniał?" bo nie wiemy co ci tam polecił. No ale to twoj fiut, najwyżej urosnie ci drugi nowy...
Powodzenia
Ma 5 postów, więc jest tym piątym lekarzem🥵

kawasaki

New member
@olekf646 ok nauczyłem się czekam jak wyzdrowieje a zbieram informację żeby pytać się innych lekarzy i żeby mówili jak narazie jeden przez drugiego wyklucza teorie a nic sensownego nie gadają. A sposobami takimi że mydło woda itd to stosowałem wcześniej przed tym jak mnie złapało. i nic to nie dawało Czyli problem musi być inny i szukam go zbieram informację nic bez przyczyny się nie dzieje a lekarze chcą leczyć nie wiedząc od czego.

Jak byłem w szpitalu to nawet mi nie zalecili żeby zrobić sobie badania na cukrzycę czy inne co mogą być powiązane z moją dolegliwością czy nawet nie powiedzieli żeby mieć na uwadze w przyszłości obrzezanie jak będą powracać. Tylko mieli wywalone na mnie i kazali nie przyjeżdżać przecież to jest śmiech na sali jak oni traktują ludzi. Dlatego wolę zebrać wszystkie informację żeby połączyć fakty.

bmk178

Active member
miałem troche podobnie jak tylko używałem maści sterydowej Diproline,normalnie efekt podobny do twojego,no i walka z tym dziadostwem była taka ,Na rany skórne zasypywałem zasypka dla dzieci na odparzenia,na żołądz stosowałem oscenisept ale w żelu,na zmiane z iliadammed ,i tak sie Ja tego pozbyłem,teraz napewno dla ulgi i szybszego gojenia uzył bym help4 skin ( nie zaszkodzi)

kawasaki

New member
Dzięki za rady narazie nic nie smaruje tylko czyszcze woda mydło zwykłe dla dzieci jak przejdzie mam ustalone badania uczuleniowe jak nic nie wyjdzie spróbuję czegoś innego żeby nie nawróciło jak się nie uda to idę pod nóż i będzie spokój. Przynajmniej mam taką nadzieję co sądzicie???