Chcialem zapytac czy ta oponka to normalne czy mozna bylo to zrobic lepiej. Kiedys na wizycie powiedzialem lekarzowi ze chyba moglby wyciac jednak troche wiecej napletka przeciez nic by sie i tak nie stalo , na co mnie tylko zjechal.
Zreszta jak to sie ma do wspolzycia to nie wiem bo z nikim nie sypiam zalezalo mi poprostu zeby zrobic z tym porzadek chociazby dla samej higieny a tu tak troche spaprana robota bo jednak zbiera sie tam brud
@Bary A jak paluchami pociągniesz w stronę brzucha to jest ok?
I to nie wygląda mi na oponkę. Raczej na skórę. Jak fiut jest mały w zwisie, a w erekcji mocno rośnie to gdzieś ta skóra musi być. Z pleców się nie ściąga.
A mowilem lekarzowi wycinaj pan wszystko , a on nie bo zostawie troche zeby nachodzilo na zoledz w zwisie , a mi to na kij i tak nie sciagam pozostalosci napletka na zoledz , no i teraz zbiera sie tam syf .
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.