• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

2 Dzień po obrzeżaniu - Dr. Tondel

PapierToaletowy

New member
2 dni temu miałem zabieg obrzezania w Poznaniu u dr. Tondela.

Miałem stulejkę nabytą, prawdopodobnie przez krótkie wędzidełko które od czasu zaczęcia uprawiania seksu zostało regularnie nadrywane. miałem sporo zabliznowanej tkanki w miejscu wędzidełka jak i na samym napletku.

Zdecydowałem się pójść na zabieg, czekałem około 3 tygodni na wolny termin. Oczywiście po***alem godziny i byłem spóźniony 20 minut 🫣 Na szczęście lekarz bardzo wyrozumiały, przeprowadził mnie krok po kroku cały czas tłumacząc co i jak. Sam zabieg był bezbolesny poza małymi uszczypnięciami przy podawaniu znieczulenia. Zastrzyk w żołądź był najmniej przyjemny 😬

Niestety przy stresowych sytuacjach mam tendencję do trzęsienia, drżenia mięśni ale nie przeszkodziło to fachowej ręce dr. Tondela.

Po wszystkim lekarz rozpisał mi wszystkie leki/opatrunki i wytłumaczył jak dbać o gojenie. Wypiłem herbatę w okolicznej żabce, wziąłem za wczasu ibuprom i ruszyłem autem do apteki.

Sporą trudność sprawiało oddanie moczu tak by nie oblać opatrunku, ale wkładałem pisiora do butelki tak by był skierowany jak najbardziej pionowo do ziemii i jakoś poszło. Nie wiem czy to przez opuchliznę ale ciężko idzie mocz, trochę jakby się “blokował”.

Wiele osób miało problem z wzwodami nocnymi, całe szczęście przez ten czas nie miałem ANI JEDNEGO. W zasadzie zero bólu od czasu zabiegu.

Przed chwilą (2 dzień od zabiegu) pierwszy raz zmieniłem opatrunek, spodziewałem się MASAKRY ale na całe szczęście nie jest tak źle. Chyba nie mam żadnej oponki i nic nie boli.

Cały czas natomiast martwię się jak będzie z odczuciami, mam też nadzieję że głowa się nauczy do nowej techniki masturbacji.

arek a

Active member
Jak Dr Tondel, to powinno być dobrze. A głowę lepiej odzwyczaić od masturbacji, bo uważam, że nie warto się masturbować. Ale wybór należy do Ciebie.

Ostatnia edycja: