• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

2 dni po Staplerze z usunieciem wedzidełka - Warszawa

Fortuna1910

New member
Przez ile chodziłeś w opatrunku?
3 tygodnie z małym hakiem ... ogolnie zalecenia lekarza byly chodzic w opatrunku dopoki wszystkie wszywki nie wypadna, zrobiłem inaczej z racji wychodzacych wszywek ktore zaczely mi mocno haczyc o opatrunek .Dociskanie ich gazą jalową pogarszalo sytuacje i ranilo mi skore - strasznie nieprzyjemne uczucie zwlaszcza przy siedzeniu wiec wolalem "puscic go luzem" noi chodzenie w bokserkach a nie w ciasniejszych gaciach poprawialo ten komfort na tym etapie rekonwalescencji .

Nowy987654321

New member
Witam ,padło i na mnie - juz PO :) zabieg w Warszawie ( stapler + usuniecie wedzidelka ) pierwsze 2 dni opatrunek uciskowy od dzisiaj tylko gazik jalowy noi pierwszy prysznic . Jak narazie nie odczuwam zadnego bolu sam zabieg minal w bardzo spokojnej wyluzowanej atmosferze : ) teraz czekamy na dalszy efekt jak sie podgoji i wszywki poodpadaja .
Tak zapytam przed zabiegiem ustalaliście z doktorem jakiś styl, ktorego napletka ile ma zostać czy poprostu tak dobrze wyszło?

Fortuna1910

New member
Tak zapytam przed zabiegiem ustalaliście z doktorem jakiś styl, ktorego napletka ile ma zostać czy poprostu tak dobrze wyszło?
Tak ,bylo ustalane jaka metoda (czy co2 czy stapler) i jakiego stylu bym sobie zyczyl jako efekt koncowy ...przed zabiegiem wspomnialem mu ze zalezy mi na zachowaniu jak najwiekszej czesci napletka wewnetrznego a cala zmiane zwezenia niech wycina w cholere - wyszlo chyba high &loose z tego co widze (w spoczynku napletek zakrywa do polowy glowke)