• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

17 miesiąc po operacji usunięcia stulejki i częściowego obrzezania

Lubelski

Active member
Musisz być zalogowany by zobaczyć zdjęcia...bo link jest dla zalogowanych i prywatny dlatego nie widzisz zdjęć...Prywatny (każda osoba z linkiem)

FreeHuman

Member
Wydaje mi się że jakbyś usunął jeszcze troche tej skóry nie robiła by ci się taka rolowana "oponka"
W spoczynku mam podobnie do ciebie jeśli chodzi o pierwsze zdjęcie.
A jeśli chodzi o suchość żołędzi to tak jak pisałem wyżej maść Alantan robi robotę 2x dziennie.

leon_wolf

Member
Jak wygląda mój sprzęt obecnie🙂sam osobiście jestem średnio zadowolony z powodu, zostawienia tak dużo ilości skóry napletka😛z pewnością da się zrobić korektę na tyle że, da się zachować ten częściowy napletek...drugie to, suchość rządź, co polecacie?...za dobre słowo na temat mojego sprzętu dzięki👍🍺https://imagehost.pl/album/17-miesiac-po-usunieciu-stulejki-i-czesciowego-obrzezania.xBe0
Częściowe to częściowe masz wyglad penisa bardzej zbliżony do naturalnego z napletka masz tez wędzidełko jest ok

Lubelski

Active member
Ja będę te pozostawione część usuwał tak by zostawić część napletka...bo na oko jest zostawione 4 cm przez lekarza