• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

14 dni po obrzezaniu

Niko01

New member
Mialem robione zabieg całkowitego obrzezania 14 dni dni temu.

Jednak obawiam się, ze zabieg został złe zrobiony albo ja cos złe robie. Nie jestem do końca zadowolony z efektów. Mogę prosić o ocenę? Załączam zdjęcia.

Niko01

New member
Oglądając inne posty na forum, to mam wrażenie, że u mnie to wyglada zupełni inaczej niż u innych. Zastanawiam się czy wyglada to tak jak powinno wyglądać, czy jednak nie.

rvmbas

Member
Daj temu na spokojnie czas, masz dość luźne obrzezanie co nie wygląda zbyt estetycznie przez dużą ilość zmarszczonej skóry.

FreeHuman

New member
Cześć. Efekt końcowy będzie widoczny po wygojeniu :) chociaż faktycznie na zdj widać jakbyś miał dużo tej skóry zostawione.

Arek4u

Active member
Skóra zacznie nachodzić na żołądź jakoś po 2 miesiącach , jak zejdą wszystkie opuchlizny , oponki itd. teraz go nie mecz , i czekaj aż wszystkie szwy wypadną i się ładnie zagoi . Ja też miałem cięcie w połowie żołędzi , z tym że ja miałem staplerem . Ale nie uważam to za mniej estetyczne, dzięki temu zachowujesz więcej odczuć , a nie jak niektórzy wycięte w pień , i później problem , że bez nawilżenia nic nie mogą , że mają problem z orgazmem itd.