• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

13 dni po

Cześć, jestem 13 dni po zabiegu obrzezania częściowego, oponka znikła całość się ładnie zagoiła a pojutrze jadę ściągnąć szwy, nurtuje mnie tylko jedna rzecz. Poprzez bardzo wysokie libido, miałem bardzo dużo zwodów w trakcie początkowej fazy rekonwalescencji które utrzymywały się nawet po 1h+ i aktualnie przy wędzidełku i na linii szwów koło wędzidełka mam strupa, po jakim czasie wam całkowicie odpadły strupki? Zaczyna się powoli złuszczać ale nie wiem czy nie będzie problemu z usunięciem szwów w tamtym miejscu.

Arek a

Active member
Częste wzwody na początku delikatnie naciągały skórę, stąd mały wysięk i strupek w najwrażliwszym miejscu przy wędzidełku. Taki strup zazwyczaj sam odpada w drugim lub trzecim tygodniu, a skoro już się złuszcza, to znaczy że pod spodem skóra jest wygojona. Lekarz bez problemu poradzi sobie ze ściągnięciem szwów, bo w razie potrzeby lekko go zmiękczy przed wyjęciem nitek, więc niczego sam nie zrywaj na siłę.