Mam 12 lat i chyba mam stulejke . Nie jest źle ponieważ podczas spiczynku boge ściągnąć całość a podczas zwodu do połowy. Zdecydowałem się zwrócenie się na nacięcie skóry. Moje pytanie jest takie jak wygląda operacje nacięcia skóry?
szybko,to pikuś,ale szybko sie zdecydowałeś,kto podjął taka decyzje?w wieku 12 jeszcze bym z tym zaczekał,zwłaszcza ze tak jak piszesz w spoczynku elegancko ci schodzi.no,ale nie znam przypadku,wiec nie chce sie wypowiadac
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.