• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zerwane wędzidełko

kacp_

New member
Witam mam 18 lat w wieku 17 lat w 2024 roku pod koniec lipca zerwałem sobie wędzidełko w dość gupi sposób do tej pory się nie zrosło byłem u 2 urologów i każdy powiedział coś innego po zerwaniu dosyć mocno krwawiło i był delikatny ból na dzień dzisiejszy(13.02.2025) delikatnie mnie boli przy odawaniu moczu tylko że nie miejsce zerwania tylko wyżej jeśli chodzi o wędzidełko to się nie zrosło jedynie napletek się wydłużył co jest dosyć denerwujące bo podczas spoczynku napletek sie skleja w kupe i odczuwam dyskomfort na końcu napletka przed zerwaniem miałem też taki jakby pierścień któren pomagał mi utrzymywać napletek podczas odawania moczu teraz tego nie mam i napletek mi się wyślizgóje z palów i niedość że napletek się wydłużył do jeszcze się delikatnie zwężył i skóra przy napletka zrobiła się strasznie cięka i luźna niewiem czy jest jakaś możliwość odbudowy wędzidełka albo zrobienia czegoś abym czuł się komfortowa prosiłbym o pomoc

olekf646

Well-known member
Obrzezanie zrób i tyle, wygląda jakbyś miał stuleje, pokaż jak to wygląda we wzwodzie bo bez sensu wróżyć z fusów

olekf646

Well-known member
Nie zwodu, tylko wzwodu, no to zostaw jak jest i nie pisz o tym na forach, ale bez obrzezania się nie obejdzie jeśli napletek ci przeszkadza, no bo wedzidełko zerwaleś więc ono nie przeszkadza raczej, jak nie pokażesz jak to wygląda to ciężko wrozyć co tam się dzieje

kacp_

New member
Nie zwodu, tylko wzwodu, no to zostaw jak jest i nie pisz o tym na forach, ale bez obrzezania się nie obejdzie jeśli napletek ci przeszkadza, no bo wedzidełko zerwaleś więc ono nie przeszkadza raczej, jak nie pokażesz jak to wygląda to ciężko wrozyć co tam się dzieje
Ty mnie nie rozumiesz zadałem pytanie czy w moim przypadku istnieje jakiś zabieg rekonstrukcji wędzidełka lub coś podobnego a obrzezania nie muszę robić bo lekarza powiedział że mam delikatne zwężenie ni że można to naprawić zabiegowo ale będzie to brzydko wyglądać