• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zbyt wczesny wytrysk po zabiegu obrzezania?

80051

Active member
Cześć, jestem po zabiegu obrzezania u dr Tondla w stylu Low Tight z 2021, z zabiegu jestem zadowolony, wszsytko sie ladnie zagoilo itd.

Jednakże mam wrażenie, że od tamtego zabiegu czas mojego dochodzenia uległ znacznemu skróceniu. Teraz jestem w stanie dojść w babie w minute i mam problem ruchać dłużej jakimś sensownym tempem.

Czy ktoś miał podobny problem? Nie wiem co na to zaradzic. Zbadalem sobie TSH i SHBG (testosteron) i wszystko w normie. Dosc mocno mnie to zalamuje, bo od zabiegu wszystko sie spieprzylo. A po takim zabiegu wrecz powinno być sporo lepiej i dłużej.

Nie wiem czy to kwestia psychiki czy co

Ostatnia edycja:

Dawid88

Active member
A może przed zabiegiem byłeś bardziej ostrożny robiłeś to delikatniej i zajmowało dłużej czasu a teraz po zabiegu gdy wszystko działa to jedziesz ostro i stąd szybki koniec?

olekf646

Active member
Ile czasu po zabiegu jesteś? Na początku może być tak że czujesz za dużo a potem się to normuje,ps pokaż jak to wygląda bo ciekawy jestem jak tondel robi low tight,bo chyba na forum tutaj nie było

80051

Active member
Ile czasu po zabiegu jesteś? Na początku może być tak że czujesz za dużo a potem się to normuje,ps pokaż jak to wygląda bo ciekawy jestem jak tondel robi low tight,bo chyba na forum tutaj nie było
sorry nie dopisalem. zabieg w marcu 2021 :) takze kupa czasu juz minela, zakladalem wątek z mnostwem zdjec, w tamtym czasie Tondel byl bardzo polecany na forum

ale widze ze zdjecia poznikaly juz :)

80051

Active member
A może przed zabiegiem byłeś bardziej ostrożny robiłeś to delikatniej i zajmowało dłużej czasu a teraz po zabiegu gdy wszystko działa to jedziesz ostro i stąd szybki koniec?
nie wiem, moze to kwestia tego co we lbie siedzi. wzwod tez mam niepelny. ponoc jest to kwestia psychiki, bo fakt faktem samoocene mam bardzo niska i mega mnie stresuje stosunek. dodatkowo cipka partnerki bardzo ciasna co nie ulatwia dluzszego seksu. nie wiem juz co robic. pomaga myslenie o grzybicy doroty welman podczas ruchania, ale i tak mało co pomocne to jest

Dawid88

Active member
Gdybyś miał stulejkę i krótko po zabiegu wrażliwość to jakby czysto fizyczna kwestia no ale u Ciebie to tak pewnie siedzi w głowie, skoro tak mówisz.

olekf646

Active member
Jak cię stresuje stosunek to jest coś nie tak w głowie,dojdź do przyczyny stresu i postaraj się to wyeliminować,wzwód też nie będzie pełny jak się stresujesz w trakcie,jak masz low tight to powinno być odwrotnie,czyli że możesz dluzej

Loco12

Member
Wyluzuj po prostu. Mam bardzo wyrozumiałą partnerkę i pierwsze razy po też krótko to trwało, ale dała mi zrozumieć, że nie ma czym się stresować i to ma być przyjemność dla obojga. Poukładałem sobie to w głowie i jest o niebo lepiej :).