• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zapalenie/infekcja po obrzezaniu

alan12

New member
Dzień dobry, dziś jest 8 dzien po obrzezaniu. Niestety dwa dni temu żołądź zrobiła sie żółta i ujście cewki moczowej lekko spuchło. Czuje delikatne pieczenie w miejscu ujścia cewki. Doktor przepisał antybiotyk Cipronex. Wzialem juz jedna tabletke ale teraz naczytałem sie niezliczonej ilości złych opini na ten temat. Czy ktos brał z obecnych i ma jakies doświadczenie w tym?
Nie wiem sam czy faktycznie doszło do infekcji/zapalenia czy to wynik obrzezania

JanKowalskiGOOG

New member
Żołędzia wydaje mi się że też miałem trochę żółtego przy ujściu z cewki, oraz też miałem opuchnięte ujście cewki i jakby jakąś narośl obok ujścia. Ale nie brałem na to antybiotyku ale dostałem cipronex gdy nagle spuchło mi z jednej strony miejsce gdzie były szwy i zrobiło się czerwone. Jedyna wadę jaką miał to że zastopował na czas brania i kilka dni po działanie bakteri Helicobacter pylori. No i mnie cewka nie bolała ani nie piekła.