• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Zabieg wygładzania grudek

kickac

New member
Witam.
6 miesięcy temu miałem zabieg całkowitego obrzezania, od tamtej pory minęło trochę czasu, lecz cały czas czuję ból na widocznych grudkach (ostatnie zdjęcie), urolog który wykonywał mi zabieg zapewniał, że wszystko jest dobrze, ponieważ wysyłałem mu zdjęcia po tym zabiegu, lecz wczoraj wysłałem mu zdjęcie tych grudek i odpisał, że musimy to dokładnie zbadać i mam przyjechać na konsultacje.
Jakie kroki powinienem podjąć, co mu powiedzieć na tej konsultacji?
Chciałbym to jakoś wygładzić na płasko laserowo, czy ktoś przechodził podobny zabieg i może coś o nim opowiedzieć?
Oprócz tego strasznie wysusza mi się penis co powoduje ból jakby obtarcia z lewej strony na napletku wewnętrznym . smaruje go alantan plus i blizny contractubex

olekf646

Active member
To więcej alantanu dawaj i maści sterydowych,na pewno będzie mniej suchy od tego,masło shea nakładaj przez tydzień i zobacz czy dalej suchy,a resztę odstaw i tak maścią stedydową tych grudek nie usuniesz,nie wiem też po co idziesz do tego urologa który ci te grudki zrobił,moim zdaniem marnowanie kasy na wizytę która nic nie wniesie,umów się na wygładzanie laserowe u kogoś kto się na tym zna,to będzie lepsze

binarycat

New member
jeżeli masz możliwość laserowo to wygładzić to bym się nie zastanawiał, zabieg trwa dosłownie minutę i nie boli, po tygodniu przy kąpieli odpadają strupy i blizna jest gładka jak pupa niemowlaka