GallAnonimPL
Member
Mój zabieg to raczej daleko odległa data, ale już teraz zastanawiam się jak chciałbym mieć zrobione. Miałem juz robiony wrośnięty paznokiec chirurgicznie, ale myślenie o obrzezaniu to owiele większy poziom stresu.
Ogólnie to mam krótkie wędzidelko, ale lekarz może różnie zaproponować np powie, że wędzidełko jest za cienkie i nie da się wydlużyć albo dowali, że mam za ciasno i że trzeba obrzezać.
Widziałem już OBRAZKI rysowane ze sposobami obrzezania m.in ten od dr Chomicz, ale one słabo do mnie przemawiają i stąd moje pytania.
Low&Tight
Low&Loose
High&Tight
High&Loose
Jakie obrzezanie jest najmniej rygorystyczne? Gdzie najmniej się wycina?
Po jakim obrzezaniu można coś zmienic? W sensie "pójść dalej"? a po jakim nie?
Jakie obrzezanie przypomina najbardziej naturalny stan? Tj luźna, ruchoma skóra i nachodzący napletek w trakcie braku wzwodu i możliwość powrotu napletka na żołądź podczas wzwodu. [Nie wiem czy coś źle nie napisałem]
Np Nie wyobrażam sobie masturbacji bez braku możliwości naciągania napletka na żołądź penisa.
Lubię swojego penisa i chciałbym żeby przypominał jak najbardziej naturalnego ;__;
Wytlumacz mi to ktoś jak komuś z niskim iq xd
Ogólnie to mam krótkie wędzidelko, ale lekarz może różnie zaproponować np powie, że wędzidełko jest za cienkie i nie da się wydlużyć albo dowali, że mam za ciasno i że trzeba obrzezać.
Widziałem już OBRAZKI rysowane ze sposobami obrzezania m.in ten od dr Chomicz, ale one słabo do mnie przemawiają i stąd moje pytania.
Low&Tight
Low&Loose
High&Tight
High&Loose
Jakie obrzezanie jest najmniej rygorystyczne? Gdzie najmniej się wycina?
Po jakim obrzezaniu można coś zmienic? W sensie "pójść dalej"? a po jakim nie?
Jakie obrzezanie przypomina najbardziej naturalny stan? Tj luźna, ruchoma skóra i nachodzący napletek w trakcie braku wzwodu i możliwość powrotu napletka na żołądź podczas wzwodu. [Nie wiem czy coś źle nie napisałem]
Np Nie wyobrażam sobie masturbacji bez braku możliwości naciągania napletka na żołądź penisa.
Lubię swojego penisa i chciałbym żeby przypominał jak najbardziej naturalnego ;__;
Wytlumacz mi to ktoś jak komuś z niskim iq xd