Panowie,
Zabieg będę miał bardzo niebawem, więc to pytanie last moment.
Długo zastanawiałem się nad high&tight vs high&loose.
Zalety, jeśli dobrze rozumiem są takie:
* high&tight: "bardziej estetyczny wygląd"?
* high&loose: najmniej ingerująca operacja, możliwość późniejszej masturbacji przy pomocy własnej skóry
Wady:
*high&tight: może być nieco zbyt tight, ?
*high&loose: ?
Pytanie: co jeszcze byście wymienili, tak w zaletach, jak i w wadach?
Przede wszystkim chcę znać wady (być może tylko potencjalne, w niektórych przypadkach), ale także chętnie jakieś zalety, jeśli przeoczyłem.
W szczególności: czy komukolwiek po high&loose pojawiły się jakieś długotrwałe problemy (jakie?), których nie ma w przypadku high&tight?
(Dla mnie aspekt wizualny jest mniej istotny od zachowania więcej własnej tkanki, więc póki co skłaniam się ku high&loose, ale może coś mi umyka.)
Zabieg będę miał bardzo niebawem, więc to pytanie last moment.
Długo zastanawiałem się nad high&tight vs high&loose.
Zalety, jeśli dobrze rozumiem są takie:
* high&tight: "bardziej estetyczny wygląd"?
* high&loose: najmniej ingerująca operacja, możliwość późniejszej masturbacji przy pomocy własnej skóry
Wady:
*high&tight: może być nieco zbyt tight, ?
*high&loose: ?
Pytanie: co jeszcze byście wymienili, tak w zaletach, jak i w wadach?
Przede wszystkim chcę znać wady (być może tylko potencjalne, w niektórych przypadkach), ale także chętnie jakieś zalety, jeśli przeoczyłem.
W szczególności: czy komukolwiek po high&loose pojawiły się jakieś długotrwałe problemy (jakie?), których nie ma w przypadku high&tight?
(Dla mnie aspekt wizualny jest mniej istotny od zachowania więcej własnej tkanki, więc póki co skłaniam się ku high&loose, ale może coś mi umyka.)