Do napisania postu skłoniły mnie rozpaczliwe zapytania na temat skrzywień penisa.
Mój penis jest skrzywiony w dół i troszkę w lewo. Naprawdę nie ma sensu się tym przejmować. Uwierzcie, jeśli skrzywienie obojętnie czy w dół czy w górę jest w granicach normy to nie przejmujcie się tym. Nie myślcie o operacyjnym prostowaniu, bo to dopiero może wam spowodować prawdziwe kłopoty. Penis w zasadzie zawsze jest skrzywiony, taką ma konstrukcje, tak jak z ludźmi - jeden jest wysoki a drugi niski, jeden blondyn a drugi brunet. Nie ma też dwóch takich samych penisów.
Zanim wyrobiłem sobie dystans do faktu że mam krzywego penisa w dół, też przechodziłem etap wpędzania się w kompleks że nie mam prostego lub jak niektórzy zagiętego do góry. Było tak jednak tylko do pierwszego kontaktu z dziewczyną i pierwszego stosunku. Moje skrzywienie penisa nie miało dla niej żadnego znaczenia, było wspaniale dla niej i dla mnie. Były potem inne kobiety i żadna z nich nie miała powodu aby uważać że coś z moim penisem jest nie tak. Muszę Wam powiedzieć że wręcz przeciwnie! Twierdziły nawet że jest dobrze wygięty bo odczuwają więcej przyjemności w każdej pozycji. To tylko my faceci mamy wielki kompleks na punkcie swojego penisa i wmawiamy sobie że jest coś źle.
Ożeniłem się, mam dwójkę dzieci a żona zawsze była zadowolona z seksu. Mam już sporo latek więc opisuję te fakty z własnego życia po to aby młodym mężczyznom powiedzieć żeby nie wstydzili się własnego penisa jeśli swoim kształtem różni się od innych. W czasie kontaktu seksualnego z kobietą starajcie się raczej dać partnerce maksimum, aby czuła się zadowolona i nie myślcie o tym co ona może w tej chwili myśleć o waszym penisie - bo wtedy to się źle skończy a wy popadniecie w jeszcze większe kompleksy.
Pozdrawiam wszystkich "skrzywionych" i nie tylko

Polemizowałbym także z opinią że wędzidełko nie jest rozciągliwe

Pierwszy raz kiedy usiłowałem ściągnąć napletek udało mi się tylko do połowy żołędzia, potem ledwo za żołądź bo dalej było to już nie możliwe z powodu bólu wędzidełka. Dziś mogę napletek zsunąć prawie do połowy penisa bez żadnego bólu.