• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Stulejka, sklejki, zrosty

Benio96

New member
Witam,

problem bagatelizowany przez lata, ale coraz bardziej mi doskwiera - chyba przyszedl czas na zrobienie z tym porządku. Zaczelo sie od stulejki, potem żołądź sie pozrastala z napletkiem i wedzidelkiem (wedzidelka nie widac) przez rozne stany zapalne, teraz doszly jeszcze biale plamy na żołędzi. Czy ktos mial takie kombosy? Jak urolog, chirurg radzi sobie ze zrostami? O stulejce mozna na forum duzo poczytac, ale watkow ze sklejona żołędzia od strony jej podbrzusza zbytnio nie widzialem. A chcialbym przed wizytą u urologa dowiedziec sie o rozwiązaniu tego problemu. Nie wiem na co sie przygotować dlatego chcialbym zasięgnąć opinii Was, ktorzy mieli takie nawarstwienie problemow. Niestety moj czlonek od strony podbrzusza z odciagnietym napletkiem (jedynie w stanie spoczynku jestem w stanie odslonic zoladz) wyglada jak mala kreatura - taki ponaciagany, napiety, rozciagniete w pionie ujście cewki. Jestem ze Slaska, ktos poleca tu dobrego urologa? Niestety trace juz tym problemem komfort fizyczny, a i przede wszystkim psychiczny, wiec czas powiedziec dosc i cos z tym zrobic.

olekf646

Well-known member
Pokaż jak to wygląda, widziałem już tutaj posklejane napletki z żołędziem i ludzie dali radę to naprawić, trzeba będzie odrywać, Jacka drabinę masz w krakowie