chlopakzpytaniem
New member
witam a wiec mam kilka niepokojacych (dla mnie) pytan, od razu mowie zebyscie nie pisali mi ze mam isc z tym do lekarze itp bo i tak nie pojde. A więc problem w tym, ze ostatnio zachcialo mi sie zdjac napletek, podczas zdejmowania troche boli, schodzi tak do polowy, gdy juz "stoi" to tylko lekko moge odslanic zoladz, cwicze od dwoch dni, choc minely dopiero dwa dni to ja mam wrazenie ze zdejmuje coraz wiecej skory z napletka ale z "jednej" strony zdjemuje sie wiecej a z drugiej mniej to raczej przez wedzidelko bo jest krotkie i teraz przejde do pyt, ktore mn najbardziej interesuje a w dodatku bd sie stresuje. mam 14 lat, juz prawie 15 mam dziewczyne i pewnie neidlugo dojdzie do stosunku i bardzo sie boje mozna uprawiac seks majac tylko czesciowo odsloniety napletek ? i tak samo z prezerwatywa tez moge ja zalozyl jak tylko czesciowa odslaniam napletek ? czy ze stulejka/krotkim wedzidelkiem mozna jakos uprawiac seks ? chocby wkladac penisa do 1/3 lub troche mniej niz polowy, byle bylo mozna uprawiac, jest taka mozliwosc ? czy podczas uprawiania seksu ze stulejka (o ile sie da) to boli ? pewnie pomyslicie, ze jakis ze mnie erosoman czy niewiadomo kto ale mi nei zalezy na zadnym seksie nawet z tym nie poganiam, boje sie jak przyjdzie co do czego i penis nie bedzie mogl wejsc przez stulejke i dziewczyna sie przestraszy Prosze pomozcie, bardzo to dla mnie wazne i nie krytykujcie i piszcie teksty w stylu 'idz do specjalisty, lekarza' bo nie pojde za nic