• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Stulejka 13 lat

hejkastulejka

New member
Hej, mam prawie 13 lat i nie schodzi mi skurka jak mi stoi. Jak nie stoi to mogę naciągnąć trochę a jak stoi to tylko tyle co na zdj. Zacząłem walić jakoś 3 lata temu i myślałem że jak będę miał 12 lat to zejdzie. I jak coś to jeszcze mi nie leci jak to coś zmienia. No i czy nie jest za mały
imagehost.pl/image/mXrr2

Arek4u

Member
Tak jest to stulejka , miałem identycznie , a z czasem było tylko gorzej bo zaczęły pojawiać się mikro pęknięcia a ostatecznie blizny , które w końcu doprowadziły ze i w opadzie był problem z odsłonięciem żołędzia . Im szybciej się z tym uporasz tym lepiej .

Dawid88

Well-known member
Skoro tak to idziesz mówisz rodzicom, że Ci fiut nie działa i chcesz iść do lekarza, zrobią Ci nacięcie, żeby poszerzyć, będziesz miał ze 4 szwy przez 2 tygodnie i będzie git na resztę życia. To, że spermy jeszcze nie ma to nie problem. Ważniejsze zrobić porządek z napletkiem.

Dawid88

Well-known member
Możesz próbować rozciągać w wannie czy pod prysznicem ciepła woda, żeby skóra była rozgrzana czy jakieś nawilżenie dodatkowo typu oliwka dla niemowląt no i zsuwać delikatnie obserwować czy się zmienia coś czy schodzi dalej ale jeśli nie da się ruszyć ponad to co na zdjęciu i czujesz ból to lepiej rodzice i lekarz.