Jestem dokladne 48 h po calkowitym obrzezaniu:
Rozwieje Twoje watpliwosci:
1.Problemy sa bardzo zadko spotykane (oczywiscie powrot stulejki przy plastyce to ju co innego), wydaje mi sie ze wszytki moje problemy pooperacyjne rodza sie w moajej glowie tylko i wylacznie, takze troszke smieszny argument
2. Ja tam nie czulem nic tak strasznego (moze jestem taki twardy xD), moze odrobinke gorsze uklucie jak jakas szczepionka, ale do wytrzymania kazdy facet bez problemu wytrzyma i nawet nie drgnie, bynajmniej u mnie tak bylo, az doktor sie zdziwil
3. Moja opuchlizna jest minimalna, naparwde wyglada to wszytko dosc dobrze spodziewalam sie czegos gorszego, trzeba poswiecic troszke czasu na znalezienie dobrego lekarza, posukac w necie, poszukac pop. pacjetow itp.
4. Ani troszeczke nie boli jedyne co to te 40-50 min juz po samym zabiegu jak bylem jeszcze w szpitalu, ale nie zazylem nawet nic przeciwbolowego i po 30 min bolu, odpalilem sobie psp i zaczelem grac z nudow i jesc czekolade ktora dostalem przed zabiegiem od dziewczyny po godzince tylko lekki dyskafort
W domu zero bolu ani przy sikaniu, ani przy w wzwodach (ale spie czujnie takze jak tylko cos stanie to sie budze i przypominam sobie sama operacje i wyobrazam jak to musialo wygladac, 3 min i jest malutenki)
5. No troszeczke to pewnie potrwa m-c bez seksu to jewst najgorsze :|, ale jak mus to mus pozjien sie zabawie za wszytkie czasy, a dziewczyna powiedzala ze poczeka nawet 2 lata
takze jestesm na wygranej pozycji.
Te masci przynasza wymierne efekty o malutkich dzieci, u mlodziezy raczej nie liczylbym na jakies super efekty, ale jak chcesz to probuj
To moze wybierz sie do urologa
, rozwiejesz watpliwosci w sekundke on Ci wszytko powie i sie okaze, co nalezy zrobic, nie badz glupi tak jak ja i nie dopusc do sytuacji w ktorej masz 21 lat, dziewczyna, seks ze stulejka nie jest przyjemny, a gwarantuje ze w wiekszosci przypadkow jest bolesny i nieprzyjemny:| takze radze robic cos teraz i do momentu jak zaczniesz wspolzycie, bedzie wygladal swietnie, po czesci zazdroszcze Ci, bo mozesz to zalatwic teraz i miec z glowy,a po czesci wspolczuje jak widze jak sie orasz, migasz, wmawiasz sobie ze raczej wszytko ok, ale sam nie jestes pewien, idz do lekarza chociazby dla swietego spokoju, nia ma sie czego wstydzic...