• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Słaba Erekcja po rozluźnianiu mięśni

Szymon277

New member
Witam .
W skrócie opiszę mój problem , może ktoś miał podobny lub wie ja mi pomóc
Ogólnie to mam problemy z przedwczesnym wytryskiem ale nigdy nie mailem problemu z erekcja . Dowiedziałem się że za problem z PW mogą być odpowiedzialne zbyt napięte mięśnie dna miednicy . Udałem się do fizjoterapeuty który rozluźniał mi te mięśnie palcem poprzez odbyt . Po pierwszym rozluźnianiu moja erekcja była bardzo słaba penis zrobił się mały , tak jak by krew nie dochodziła . Następne rozluźnianie , penis wrócił do właściwego stanu . Kolejne rozluźnianie to znowu utrata erekcji , słaby dopływ krwi do penisa . Kolejne rozluźnianie penis wrócił do właściwego stanu a nawet do jeszcze lepszego i problem z PW zaczynał się polepszać . Aż do ostatniego rozluźniania mięśni dna miednicy gdzie fizjoterapeuta chyba zrobił cos źle , podczas rozluźniania w środku jego palec powędrował z byt głęboko albo w niewłaściwe miejsce bo poczułem delikatny a zarazem dziwny ból . Niestety po tym rozluźnianiu ,moja erekcja bardzo osłabła nie mogę osiągnąć pełnej erekcjj a jak już osiągnę jakaś to szybko opada. Tka jak by krew została przyblokowana . Jeszcze jednym z objawów jest to że tak jak bym stracić czucie penisa pod takim względem że niby jest a tak jak bym go nie czuł kiedy nie jest w zwodzie i stał się taki elastyczny, gąbczasty . Taka sytuacja trwa już rok . Proszę bardzo o pomoc , może ktoś doradzi do kogo mam się zgłosić z pomocą mojego problemu

pelesos

Active member
Opisujesz swoje objawy po wizycie u fizjoterapeuty jakby cos włączył a następnie wyłączył. To bardzo dziwne. Może warto jeszcze raz pójść i porozmawiać z nim o twoich objawach . Niemniej proponuję wykonać badania z krwi w kierunku hormonów , miedzy innymi testosteron, estradiol, TSH, inne