Ja miałem bardzo podobne skrzywienie. Z tym, że jeszcze większe. Jeśli masz obawy i jeszcze nie współżyłeś, to możesz zakupić sztuczną pochwę i na niej potrenować. Ja tak zrobiłem, gdy partnerki jeszcze nie miałem i moje skrzywienie mocno utrudniało "robotę". Później podczas normalnego stosunku było tak samo i partnerka odczuwała dyskomfort. Dodam, że też mogłem wyprostować penisa ręką, ale ścianki pochwy nie są z żelaza i niestety wewnątrz on się magicznie nie wyprostuje. Zdecydowałem się w końcu na zabieg u dr. Huberta Kuźniara i jestem bardzo zadowolony z rezultatu. Penis jest praktycznie prosty. W tym tygodniu będę miał zdejmowane szwy, jak się wszystko zagoi to wrzucę zdjęcia.Masz/ miałeś podobne ? Czy mowisz z doswiadczen uzytkownikow? Moge jakies zdjecia podeslac dodatkowe, generalnie przy nie pelnym wzwodzie i wyprostowaniu jest bardzo okej wrecz, ale przy pelnym bez prostowania reka mocno w lewo skreca niestety
Troche mnie zmartwiles nie powiem, dlugo czekals na zabiegu u Kuzniara?Ja miałem bardzo podobne skrzywienie. Z tym, że jeszcze większe. Jeśli masz obawy i jeszcze nie współżyłeś, to możesz zakupić sztuczną pochwę i na niej potrenować. Ja tak zrobiłem, gdy partnerki jeszcze nie miałem i moje skrzywienie mocno utrudniało "robotę". Później podczas normalnego stosunku było tak samo i partnerka odczuwała dyskomfort. Dodam, że też mogłem wyprostować penisa ręką, ale ścianki pochwy nie są z żelaza i niestety wewnątrz on się magicznie nie wyprostuje. Zdecydowałem się w końcu na zabieg u dr. Huberta Kuźniara i jestem bardzo zadowolony z rezultatu. Penis jest praktycznie prosty. W tym tygodniu będę miał zdejmowane szwy, jak się wszystko zagoi to wrzucę zdjęcia.
Mam tak i bym olał…poszukaj gdzies wstawialem fotowłaściwy link
Masz takie samo? Wyślesz foty na pw? Nie przeszkadza Ci nic? Wszystko okej w każdej pozycji? Nie czujesz dyskomfortu lub partnerka?Mam tak i bym olał…poszukaj gdzies wstawialem foto
NapisalemMasz takie samo? Wyślesz foty na pw? Nie przeszkadza Ci nic? Wszystko okej w każdej pozycji? Nie czujesz dyskomfortu lub partnerka?
Wiesz jaką metodą dr Kuźniar przeprowadzał zabieg ?Ja miałem bardzo podobne skrzywienie. Z tym, że jeszcze większe. Jeśli masz obawy i jeszcze nie współżyłeś, to możesz zakupić sztuczną pochwę i na niej potrenować. Ja tak zrobiłem, gdy partnerki jeszcze nie miałem i moje skrzywienie mocno utrudniało "robotę". Później podczas normalnego stosunku było tak samo i partnerka odczuwała dyskomfort. Dodam, że też mogłem wyprostować penisa ręką, ale ścianki pochwy nie są z żelaza i niestety wewnątrz on się magicznie nie wyprostuje. Zdecydowałem się w końcu na zabieg u dr. Huberta Kuźniara i jestem bardzo zadowolony z rezultatu. Penis jest praktycznie prosty. W tym tygodniu będę miał zdejmowane szwy, jak się wszystko zagoi to wrzucę zdjęcia.
Nesbit Yachia modyfikowany czy standardowy ? Nacięcie podłużne i szycie w poprzek czy wycinanie ?@Forestgump Nesbit.