• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Skrzywienie do oceny, prośba o polecenie lekarzy

danwaw

New member
Cześć
Z racji iż to mój pierwszy post na forum, chciałbym się ze wszystkimi przywitać. Poniżej umieszczam zdjęcia penisa, od kilku lat zauważyłem skrzywienie go w dół. Znalazłem cudowną dziewczynę i tylko nam przeszkadza do pełni szczęścia. Jakich lekarzy polecacie do realizacji zabiegu? Zależy nam na czasie, aby ban na sex po zabiegu szybko minął i normalnie cieszyć się wakacjami oraz życiem. Docelowo chcielibyśmy go skierować delikatnie w górę, jest taka opcja?
W Warszawie dr Chomicz i dr Pawłowska-Krajka bierze od 16k w górę. Strasznie drogo, macie porównania w innym placówkach? Zależy mi na jakości, ale nie chcę przepłacać jeśli gdzieś indziej wykonają to taniej. Byłem na konsultacji, zalecenia to operacja i spokój, żadna farmakologia. Zauważyłem, iż chyba przez to skrzywienie po kilku min sexu opada. Czasami się trzeba gimnastykować, więc może psychika?
Chce mieć problem z głowy, dziękuje za pomoc z góry:)

Zibi11

New member
Mój facet też ma tak skrzywionego. Jesteśmy razem 9 lat i w zasadzie wszystkie pozycje są możliwe za wyjątkiem na stojąco. Wcześniej miałam jednego partnera i miał prostego. Rzeczywiście łatwiej było wycelować, a na leżąco można by nawet powiedzieć, że sam anatomicznie we mnie wchodził. Ale z prostym miałam dużo mniejsze odczucia. Zastanawia mnie to określenie, że chcielibyście go skierować do góry…. Czy twoja partnerka ma jakieś doświadczenia z penisem skierowanym do góry? Zawsze mnie zastanawiało jak sex z penisem wygięty do góry by wyglądał…

Dawid88

Active member
Skrzywienie jest, nie da się ukryć, masz zalecenie do operacji, nic dodać nic ująć. No może tyle, że nas tu kobiety podglądają na forum 😅