• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Rzeszów - gdzie na obrzezanie?

Tomeczek

New member
Cześć, od dawna zwlekałem z podjęciem decyzji o obrzezaniu, mimo że potrzebuję tego ze względów medycznych. Ale chyba już nie mam wyjścia i nadeszła pora, gdy muszę się tym w końcu zająć i mieć to raz na zawsze z głowy.
Czy ktoś jest w stanie podzielić się opinią nt. klinik z Rzeszowa oferujących ten zabieg? Wstępnie interesuje mnie klinika "Humanicus", ich urolodzy mają względnie dużo dobrych opinii na znanylekarz, ale mało u nich na stronie informacji o samym obrzezaniu. Ani ceny nie ma podanej, ani czy wykonują zabieg laserowo czy chirurgicznie (no chyba, że po prostu nie umiem szukać...), a iść i dawać 250 złotych za konsultację, nie wiedząc nic - tak trochę w ciemno - mi się nie widzi. Wiem, że ktoś powie, żeby na tych sprawach nie oszczędzać, ale mam 20 lat i wybitnie dorobiony nie jestem, dlatego chciałbym w miarę rozsądku i możliwości wydać tyle ile konieczne, bez zbędnych kosztów.
Będę wdzięczny za wszelkie opinie nt. tej czy też innych miejscówek, gdzie można wykonać obrzezanie w Rzeszowie. Z góry bardzo dziękuję za każdą pomoc czy wskazówkę.