• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Rozstępy na penisie

SirBomme

New member
Siema mam pewien problem powstały mi rozstępy od braku lubrykantów i miałem też przy krótkie wędzidełko. Mam też dziwna skórę na całe długosci penisa. Chciał bym to usunąć u jakiego specjalisty. Rozstępy i ta skórę znajdzie się kto w Polsce do takich zabiegów. Nie wiem jak dodać zdjęcia a mam dodaje ten post jako pierwszy w moim życiu. Miłego Panowie i czekam z niecierpliwością o jakieś rady.

Arek4u

New member
Zdjęcia wrzucasz na imagehost.pl i wrzucasz link który tam Ci wyskoczy .
Bez zdjęć ciężko coś powiedzieć , ale jeżeli mówisz rozstępy to prawdopodobnie masz na myśli mikro pęknięcia i blizny . Więc zapewne czeka Cię obrzezanie i usuwanie wędzidełka .

Arek4u

New member
Okej nie doczytałem , że miałeś za krótkie wędzidełko czyli już usunięte. No to czeka Cię obrzezanie. Jeżeli szukasz prywatnie to na forum w dziale obrzezanie krąży lista polecanych specjalistów z różnych rejonów kraju .

SirBomme

New member

SirBomme

New member
Okej nie doczytałem , że miałeś za krótkie wędzidełko czyli już usunięte. No to czeka Cię obrzezanie. Jeżeli szukasz prywatnie to na forum w dziale obrzezanie krąży lista polecanych specjalistów z różnych rejonów kraju .
Luzik tutaj daj znać czy coś widać te blizny są dużo bardziej widoczne na sucho tam lekko użyłem kremu z witaminą ale mi to przeszkadza myślałem że może jakiś laser to zmieni bo też jak odciągami skórę to robić się taki ring i uciska napletka kurde ale tutaj jest roboty.