• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Pytanie o maści

wikper95

New member
Witam
Czy ktoś stosował:
- maść silikonową marki Oceanic
- plastry sylikonowe marki Sikatris
i mógłby podzielić się odczuciami?

Mam w planach stosować rano polecaną przez wszystkich maść Sutricon, następnie przez cały dzień miec przyklejony plaster Sikatris, przed spaniem smarować maścią Oceanic, i na noc plastry Sikatris i tak w kółko.
Czytałem ze właśnie Oceanic i Sutricon stosowane naprzemiennie dają przyzwoite efekty.
Stosował ktoś podobną taktykę i może się podzielić odczuciami? Dużo się naczytałem ze wszystko inne niż sutricon jeśli chodzi o plastry i maści nie działa i zastanawiam się czy to tylko fama czy takie są fakty.
Pozdrawiam

grzybson

New member
Może to nie jest odpowiedź na twoje pytanie, ale ja po zabiegu stosowałem przez pare tygodni maść silaurum bodajże 2 razy dziennie ale zdarzały się przerwy. Po 9 miesiącach ta blizna jest w sumie niewyczuwalna i to miejsce łączenia wygląda bardzo naturalnie.
Efekt końcowy to pewnie w dużej mierze jak został wykonany zabieg i jak przebiegła rekonwalescencja, ale ja polecam silaurum.