Witajcie. Otóż mam 17 lat. Pare miesięcy temu dowiedziałem się przypadkiem że moge mieć stulejke. Ponieważ napletek podczas erekcji samoczynie nie schodzi z żołedzia. Przestraszyłem się, jednak spróbowałem go ściągnąć udało się. Wcześnie zawsze masturbowałem się z przysłoniętym żołedziem.Odetchnełem z ulgą że wszystko jest w porządku. Od tego czasu zawsze masturbuje się z odsłoniętom główką. Jednak jak odprowadzam skóre poza żołędzia do rowku to napletek powraca na swoje miejsce. Aby jako tako nie wracał na żołedzia musi być pełna erekcja. I muszę masturbując się trzymać członka zaraz pod żołedziem. Nie wiem co z tym faktem robić. Nie miałem jeszcze pierwszego stosunku i nie wiem jak z tym problemem to będzie wyglądać.
Dodam jeszcze że czasem dolną część żołedzia mam bardziej czerwoną.
Niby to nie zagraża jakoś zdrowiu i życiu. Jednak może być kłopotliwe przy stosunku np. w gumce
Są na to jakieś metody? Jestem przygnębiony i załamany. Obawiam się ewentualnego zabiegu. Jeszcze nie było by gdzie, bo mieszkam na zadupiu. Daleko od większego miasta.
Dodam jeszcze że czasem dolną część żołedzia mam bardziej czerwoną.
Niby to nie zagraża jakoś zdrowiu i życiu. Jednak może być kłopotliwe przy stosunku np. w gumce
Są na to jakieś metody? Jestem przygnębiony i załamany. Obawiam się ewentualnego zabiegu. Jeszcze nie było by gdzie, bo mieszkam na zadupiu. Daleko od większego miasta.