• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Pomoc - styl obrzezania

GryfnyZiom

New member
Hej - na forum jestem nowy :)

Sytuacja wygląda następująco:
Podczas spoczynku napletek normalnie schodzi za żołądź - jednak z powodu nadmiaru napletka zawija mi się on w taki fałd :)
Podczas erekcji - zależy od dnia - niekiedy schodzi za żołądź jednak mam wtedy krótkie wędzidełko i znowu pojawia się fałd skóry i ciągnięcie, a nie kiedy zejdzie do połowy żołędzia i stop.

Byłem na konsultacji u urologa, który stwierdził że trzeba rozważyć zabieg obrzezania - jestem już nastawiony psychicznie na ten zabieg, który będzie przeprowadzony metodą laserową. Jednak nadal nie wiem jaki styl obrzezania wybrać :( - high czy low oraz ciasny czy luźny

Jesteście w stanie podesłać jakieś zdjęcia po swoim obrzezaniu z jakąś opinią - będę bardzo wdzięczny :)

arek a

Member
Na tym forum jest mnóstwo zdjęć obrzezanych w różnych stylach. W internecie też znajdziesz informację na ten temat, zdjęcia i styl obrzezania.
Ale pewnie ktoś z doświadczeniem obrzezania na pewno Ci tu też pomoże.

MoimZdaniem

Active member
Hight i Tight. Tylko ciasne obrzezanie, które wcale nie jest aż takie ciasne bo wzdłuż trzonu można nadal przesuwać skórę.Luźny styl pozostawi dalej problem który masz.