• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Po zabiegu obrzezania

mackoo

New member
Witam jestem 3dzien po zabiegu obrzezania całkowitego miałem też stulejki i nadmiar napletka czy to wygląda dobrze jak na 3 dzień? Pokazuje zdjęcie poniżej póki co koslawo zmieniam opatrunki . Czy mam to czymś smarować dacc mu oddychać proszę o porady

bmk178

Member
idz do apteki i kup sobie te maści,większość z Nas je używało,u mnie najlepiej była maśc help4 skin,póżniej sutril

olekf646

Active member
Na zdjęciach jest widoczny bandaż i kawałek żołędzia,ciężko ocenić czy coś jest nie tak,ja niczym nie smarowalem tylko octanisept i mydło

bmk178

Member
tak naprawdę to prawie każdy panikuje te pierwsze 5-10 dni,pozniej juz każdy sie uspokaja,czas,cierpliwość ,czas -i wszystko bedzie OK

Ruuis

Member
Jak to się mówi co kraj to obyczaj i co lekarz to opinia - ja tak jak @olekf646 tylko Octanisept a dopiero po tygodniu i to przez miesiąc maścią Triderm która tak na marginesie u mnie fajnie się sprawdziła.

mackoo

New member

Dziś tak wygląda taka jakby opuchlizna się zrobila . Lekarz mowi ze niby dobrze wygląda i żebym dziś pod prysznicem zaczął ćwiczenia ściągania napletka i systematycznie opuchlizna zejdzie i mam już stresa ze będzie to chyba bardzo bolało 🤔