Witam jestem 3dzien po zabiegu obrzezania całkowitego miałem też stulejki i nadmiar napletka czy to wygląda dobrze jak na 3 dzień? Pokazuje zdjęcie poniżej póki co koslawo zmieniam opatrunki . Czy mam to czymś smarować dacc mu oddychać proszę o porady
Jak to się mówi co kraj to obyczaj i co lekarz to opinia - ja tak jak @olekf646 tylko Octanisept a dopiero po tygodniu i to przez miesiąc maścią Triderm która tak na marginesie u mnie fajnie się sprawdziła.
Dziś tak wygląda taka jakby opuchlizna się zrobila . Lekarz mowi ze niby dobrze wygląda i żebym dziś pod prysznicem zaczął ćwiczenia ściągania napletka i systematycznie opuchlizna zejdzie i mam już stresa ze będzie to chyba bardzo bolało
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.