Cześć !
Mam pytanie odnośnie obrzezania ... Jestem prawie dwa tygodnie po obrzezaniu i Nesbicie. Od tygodnia zrobiła mi się mała " oponka" nie wiem czy wszystko jest w porządku Proszę o opinie? Druga strona jest wszystko okej, bez takiego zgrubienia
Cześć !
Mam pytanie odnośnie obrzezania ... Jestem prawie dwa tygodnie po obrzezaniu i Nesbicie. Od tygodnia zrobiła mi się mała " oponka" nie wiem czy wszystko jest w porządku Proszę o opinie? Druga strona jest wszystko okej, bez takiego zgrubienia
Cześć ! Witam ponownie. Mam nowe zdjęcia. Jak uważacie, jest trochę mniej ? Czy może polecacie jakieś maści na to? Ew jakieś sposoby? W załączniku zdjęcia. Z Góry dzięki wielkie za pomoc.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.